Adfade sjaal PDF Patroon

4,95

Excl. BTW: €4,09

Excl. BTW:
€4,09
Model:
Digitaal product ads
Bestellen

Omschrijving
Omschrijving
Deze bijzondere sjaal heeft een klassiek driehoekig model, maar met een bijzonder twist. Doordat je deze sjaal in de breedte haakt ontstaan er twee verschillende lijnen die de omslagdoek een bijzonder uiterlijk geven.

De Adfade Sjaal is speciaal ontworpen bij de Adventkalender met handgeverfd garen van Wol met Verve, maar je kunt deze sjaal met elk type garen en bijpassende haaknaald haken. 
Dankzij de effen textuur kun je voor dit model allerlei soorten garens gebruiken: handgeverfd, langzaam verloop, kort verloop of strepen, het kan allemaal.

Deze sjaal is gehaakt met maarliefst 1752m (de hoeveelheid garen van de adventskalender) en wordt daarmee dan ook heel groot. Het model is ook prima te haken met 1000m garen met dezelfde dikte (2,5-3,5 mm) en zal daarmee ongeveer 150 cm breed worden.

Het patroon gebruikt alleen eenvoudige steken en is daardoor heerlijk gedachteloos te haken. Om te bepalen op welk punt je gaat minderen gebruik je een weegschaal.

Je vindt dit patroon ook in het boek Bijzondere Sjaals haken a la Sascha!

Niveau
Gemakkelijk

Details
-Garen: Garen voor nld 2,5-3 mm, ik gebruikte 24 strengen x 73 m/20 g = 1752 m Merino Twist Sock mini (365 m/100 g, 80% merino, 20% nylon).
-Haaknaald 3,5 mm
-Stekenmarkeerder
-Weegschaal

-Afmeting: Het voorbeeld is 210 cm breed x 85 cm hoog op het hoogste punt, maar het formaat is gemakkelijk aan te passen.


Taal
Dit patroon is alleen beschikbaar in het Nederlands.
Het pdf patroon bevat zowel een geschreven uitleg als een symbooltekening.
If you would like to purchase this pattern in English, please visit Ravelry or Etsy.

Leveringswijze
Na aankoop ontvang je direct een email op het door jou opgegeven emailadres (check eventueel ook even je spambox). In deze mail staat een link naar het patroon dat je in je eigen account kunt downloaden.
Let op: Dit is een pdf patroon, je koopt dus geen fysiek product.

Gezien de aard en de directe beschikbaarheid van digitale producten, zijn hierop enkele specifieke voorwaarden op van toepassing.
-Digitale producten worden alleen verkocht voor het persoonlijk gebruik van de consument.
-Het kopieren, delen, of reproduceren van deze digitale producten, in welke vorm dan ook, is ten strengste verboden.
-Digitale producten mogen niet worden gebruikt voor workshops of als lesmateriaal.
-Bij aankoop van digitale producten doet de consument afstand van het wettelijke herroepingsrecht. Gezien de aard van digitale producten is het niet mogelijk deze te retourneren of de aankoop te annuleren.