Draak of Dino Lappenpop Pdf Patroon

4,95

Excl. BTW: €4,09

Excl. BTW:
€4,09
Model:
Digitaal product dil
Bestellen

Omschrijving
Omschrijving
Deze lappenpop is een heerlijke knuffel en slaapkameraadje! Het lijfje is plat zoals bij een knuffeldoekje, maar het ontwerp van deze knuffel zal kinderen van alle leeftijden aanspreken.

Je vindt dit patroon ook in het boek Lappenpoppen haken a la Sascha!

Niveau
Gemiddeld

Materialen
-Garen: Voor de dino lappenpop: Garen voor nld 3-4mm, ik gebruikte Scheepjes Stone Washed, in blauw (Turquoise 824: 150m) en groen (New Jade 819: 90m). Goud met zwarte veiligheidsoogjes 15mm
Voor de draak lappenpop: Garen voor nld 3-4mm, ik gebruikte Scheepjes Stone Washed, in donkerblauw (Blue Apatite 805: 170m) en lichtblauw (Amazonite 813: 110m). Blauw met zwarte veiligheidsoogjes 15mm
-Haaknaald: 3mm
-Fiberfill vulling
-Naald en schaar

Afmeting
Deze dino of draak is 29cm hoog, wil je liever een kleinere variant maken of juist een leuke set van grote en kleine lappenpop, bekijk dan hier het patroon van de mini dino of draak, of hier de aanbieding met beide patronen in een duo deal.

Taal
Dit patroon is alleen beschikbaar in het Nederlands.
If you would like to purchase this pattern in English, please visit Ravelry or Etsy.

Leveringswijze
Na aankoop ontvang je direct een email op het door jou opgegeven emailadres (check eventueel ook even je spambox). In deze mail staat een link naar het patroon dat je in je eigen account kunt downloaden.
Let op: Dit is een pdf patroon, je koopt dus geen fysiek product.

Gezien de aard en de directe beschikbaarheid van digitale producten, zijn hierop enkele specifieke voorwaarden op van toepassing.
-Digitale producten worden alleen verkocht voor het persoonlijk gebruik van de consument.
-Het kopieren, delen, of reproduceren van deze digitale producten, in welke vorm dan ook, is ten strengste verboden.
-Digitale producten mogen niet worden gebruikt voor workshops of als lesmateriaal.
-Bij aankoop van digitale producten doet de consument afstand van het wettelijke herroepingsrecht. Gezien de aard van digitale producten is het niet mogelijk deze te retourneren of de aankoop te annuleren.