Mikado sjaal PDF Patroon

4,95

Excl. BTW: €4,54

Excl. BTW:
€4,54
Model:
Digitaal product ms
Bestellen

Omschrijving
Omschrijving
Deze driehoekige sjaal is gehaakt met reliefstokjes. Door de speciale techniek lijkt het patroon bijna op een gebreide brioche steek. ⁠De heerlijke textuur draagt ontzettend comfortabel en is bovendien zowel aan de voor- als achterkant prachtig om te zien.

Het patroon is niet ingewikkeld om te haken, maar vergt wel wat ervaring met het lezen van patronen. Het bevat zowel een geschreven versie als een symbool tekening en stap-voor-stap foto's om je op weg te helpen. Zodra je het patroon eenmaal door hebt, haakt het heel gemakkelijk weg en maak je een prachtige, ⁠unieke en heerlijke warme sjaal.⁠

Dit patroon is ook erg leuk om te combineren met de patronen van de gehaakte mutsen en wanten, omdat deze ook gehaakt worden met reliefstokjes.

Je vindt dit patroon ook in het boek Bijzondere Sjaals haken a la Sascha!

Niveau
Gevorder

Details
-Garen: Voor dit project gebruikte ik 7 bollen sokkenwol voor nld 2,5 - 3,5 mm (210 m/50 g), de eerste 3 kleuren allemaal 1 bol en de laatste 2 kleuren elk 2 bollen:
  • Versie 1: Drops Flora mix in de kleuren: 08 bruin (1 bol), 03 lichtgrijs (1 bol), 04 grijs (2 bollen), 05 donkergrijs (2 bollen) en Drops Flora Uni Colour: 20 perzikroze (1 bol).
  • Versie 2: Lang yarns Jawoll, kleuren: 83.0248 oudroze (1 bol), 83.0150 geel (1 bol), 83.0339 bruin (1 bol), 83.0023 grijs (2 bollen) en 83.0020 blauw (2 bollen).
-Haaknaald 4 mm 
-Stekenmarkeerder


-Afmeting: Het voorbeeld is 155 cm breed x 45 cm hoog.Taal
Dit patroon is alleen beschikbaar in het Nederlands.
Het pdf patroon bevat zowel een geschreven uitleg als een symbooltekening.
If you would like to purchase this pattern in English, please visit Ravelry or Etsy.

Leveringswijze
Na aankoop ontvang je direct een email op het door jou opgegeven emailadres (check eventueel ook even je spambox). In deze mail staat een link naar het patroon dat je in je eigen account kunt downloaden.
Let op: Dit is een pdf patroon, je koopt dus geen fysiek product.

Gezien de aard en de directe beschikbaarheid van digitale producten, zijn hierop enkele specifieke voorwaarden op van toepassing.
-Digitale producten worden alleen verkocht voor het persoonlijk gebruik van de consument.
-Het kopieren, delen, of reproduceren van deze digitale producten, in welke vorm dan ook, is ten strengste verboden.
-Digitale producten mogen niet worden gebruikt voor workshops of als lesmateriaal.
-Bij aankoop van digitale producten doet de consument afstand van het wettelijke herroepingsrecht. Gezien de aard van digitale producten is het niet mogelijk deze te retourneren of de aankoop te annuleren.